top of page

Een kachel of inbouwhaard kopen bij Groep Loncke in Tollembeek

Pelletkachel

Bij Groep Loncke in Tollembeek kan u terecht voor hoofdzakelijk Edilkamin en MCZ. Het gaat om Italiaanse merken die uitblinken op het vlak van kwaliteit. Er zijn verschillende modellen en stijlen aanwezig, waarbij ook de functionaliteiten verschillen. Van eenvoudige pelletkachels tot kachels die u met de smartphone kan bedienen: het kan allemaal. In elk geval zijn er een aantal zaken waarmee u rekening moet houden, zoals de aanwezigheid van een schouw. Daarom gaan wij van Groep Loncke een stapje verder en begeleiden we u graag doorheen het keuze- en aankoopproces. Hierbij gaat ook altijd eerst een plaatsbezoek door.

Pelletkachel

Houtkachel of kolenkachel 

Ook voor de aankoop van hout- en steenkoolkachels kunt u bij Groep Loncke in Tollembeek terecht. Wij verkopen hout- en steenkoolkachels van uiteenlopende merken zoals Jide,  Saey, Dovre en Termatech en zoveel meer... De keuze is gigantisch en ook hier zijn er een aantal zaken waaraan u dient te denken. Aarzel dus niet om een van onze experts aan te spreken en u te laten adviseren.

Andere kachel of inbouwhaard kopen

Vervolgens kunt u bij Groep Loncke ook terecht voor de aankoop van gaskachels (voornamelijk Bellfires), mazoutkachels (Wellstraler) en inbouwmodellen. Voor alle eerdere genoemde merken beschikken wij over inbouwmogelijkheden. Wij helpen u graag, ook wanneer het nodig is om gelijktijdig uw bestaande schouw te vervangen of te reinigen.

Onderhoud & herstellingen

Sebastien & Erwin staan dag en nacht klaar om problemen met eender welke oorzaak of van eender welke grootte te komen oplossen. Geen probleem gaan we uit de weg of is te groot. Onze onderhouden zorgen ervoor dat het niet tot grote problemen komt. Plan dus nu uw jaarlijks onderhoud in.

Zoals steeds focussen wij op kwalitatieve kachels en inbouwhaarden en een ruime keuzemogelijkheid. We maken u wegwijs doorheen het assortiment en helpen u de beste kachel te vinden, terwijl we scherpe prijzen hanteren. Niet alleen verkopen we kachels, maar bovendien staan we ook in voor het onderhoud (op afspraak) en herstellingen. Onze hersteldienst kan daarbij binnen de 24 uur ter plaatse zijn.

kachels en inbouwhaarden

Over de kachels en inbouwhaarden van Groep Loncke

KOM LANGS EN ONTDEK HET AANBOD.

Kortom: Groep Loncke in Tollembeek is de perfecte keuze voor alles dat uw kachel aanbelangt.

bottom of page