top of page

Verwarmingsexpert voor brandstoffen, kachels en meer

brandstoffen

Daarnaast verkopen wij ook bovengrondse stookolietanks.

Bij Groep Loncke leveren we brandstoffen en andere verwarmingsmaterialen aan particulieren en professionals in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Onder andere voor de aankoop van pellets, steenkool, hout, gas, petroleum, stookolie, houtskool en aanmaakhout kunt u bij ons terecht. Onze brandstoffen kunnen worden afgehaald of geleverd en we zien steeds toe op een correcte verpakking en een snelle service. Zowel kleine afnames als grote groepsaankopen handelen wij met dezelfde flexibiliteit voor u af.

Pellets

Brandhout

Stookolie

Steenkool

Gas

Brandstoffen

Petroleum

Verkoop, onderhoud en herstelling van kachels & inhouwhaarden.

Niet alleen voor uw brandstoffen kunt u bij Groep Loncke terecht. Per slot van rekening staan we ook in voor het leveren, onderhouden en herstellen van:

Pelletkachels

Mazoutkachels

Houtkachels

Kolenkachels

Gaskachels

Inbouwhaarden

Terrasverwarmers (Aparte dienst)

Schoorsteen

Laat een vuile schoorsteen geen roet in het eten gooien. Voor uw eigen veiligheid is het belangrijk dat u uw schoorsteen tijdig laat reinigen. Om schoorsteenbrand te voorkomen doet u een beroep op de inspectie- en reinigingsdienst van Groep Loncke. Wij werken niet met duurcontracten maar steeds op afroeping, waardoor u in ons een betrouwbare partner zal vinden. Daarnaast schakelt u ons niet alleen in voor het schoorsteenvegen, maar ook voor:

Tuberen van bestaande schouwen

Plaatsen van een nieuwe schoorsteen (dubbelwandige inoxbuizen)

Herstellingen aan schoorstenen

Schoorsteenvegen

Terrasverwarming

Op zoek naar een traditionele terrasverwarmer op gas of een elektrische tentverwarming? Wij zijn officieel verdeler van Eurom, Voor elke situatie en elke gelegenheid hebben wij een passende oplossing, op maat van uw wensen en aan extra scherpe prijzen. Niet alleen voor de aankoop, ook voor het huren van terrasverwarming kunt u bij ons terecht.

Bouwcoördinatie

Binnen de tak bouwcoördinatie kunt u voor verschillende diensten bij ons terecht. Ook hier staat een klantgerichte aanpak, flexibiliteit en een ongebreidelde service steeds opnieuw centraal.

Reken op Groep Loncke voor:

EPB-berekeningen

EPC-berekeningen

Ventilatieverslaggeving

Veiligheidscoördinatie bij bouwprojecten

Stabiliteitsstudies

Kopers- en projectbegeleiding

CONTACTEER ONS NU VOOR MEER INFORMATIE.

Of u nu grote hoeveelheden stookolie wilt bestellen of eenmalig een schoorsteenveger nodig heeft: wat flexibiliteit en kwaliteit betreft maken wij nooit compromissen.

bottom of page