top of page

De ervaren coördinator voor uw bouwproject

Verslaggeving & studies omtrent uw bouwproject

In de eerste plaats schakelt u onze dienst bouwcoördinatie in voor berekeningen omtrent het binnenklimaat en de energieprestatie. We doen dit bij de bouw van een nieuwe woning, een verbouwing, ... maar ook bij de verkoop of verhuur van een wooneenheid. Zowel eigenaars als bouwheren kunnen onze EPB- of EPC-verslaggever inschakelen. Daarnaast staan we ook in voor de ventilatieverslaggeving, waarbij we onder andere de werkelijke ventilatiedebieten rekenen. Service & flexibiliteit zijn onze prioriteit. Ten slotte rekent u als bouwheer of architect ook op onze stabiliteitsstudies. Flexibiliteit, zorgvuldigheid en scherpe prijzen zijn zoals steeds een garantie.

EPB-berekening en -verslaggeving

EPC-berekening en -verslaggeving

Ventilatieverslaggeving

Stabiliteitsstudies

veiligheidscoördinator

Uw veiligheidscoördinator te Tollembeek

Via Groep Loncke schakelt u eenvoudig een veiligheidscoördinator in voor uw bouwproject. Onze veiligheidscoördinator helpt, zowel tijdens de ontwerpfase als tijdens de verwezenlijkingsfase van de werken. We doen dit bij uiteenlopende werken, zoals bouwwerken, verbouwingswerken en sloopwerken. Onze veiligheidscoördinator stelt onder andere een veiligheids- en gezondheidsplan op, opent een postinterventiedossier en verschaft alle relevante informatie aan de betrokken partijen. Zo nodig houden we ook een coördinatiedagboek bij. Tijdens de uitvoeringsfase schaven we het veiligheids- en gezondheidsplan zo nodig bij om het risico op arbeidsongevallen tot het minimale te beperken.

Kopersbegeleiding en projectcoördinatie

Olivier behaalde in 2009 zijn Master in Industriële Wetenschappen optie Bouwkunde en werkte sindsdien talloze projecten vlekkeloos af. Bent u als bouwheer/promotor op zoek naar een ervaren kopers- of projectleider, dan bent u bij Olivier aan het juiste adres. Is een vlekkeloze oplevering van uw project een topprioriteit en wenst u hierbij beroep te doen op de ervaring & diensten van Olivier, aarzel dan niet ons te contacteren.

BENT U ALS BOUWHEER, OPDRACHTGEVER OF ARCHITECT OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBARE EN ERVAREN KOPERSBEGELEIDER/ PROJECTLEIDER/VEILIGHEIDSCOÖRDINATOR/ EPB-VERSLAGGEVER?

Doe dan een beroep op de dienst bouwcoördinatie van Groep Loncke te Galmaarden (Vlaams-Brabant).

bottom of page