top of page

Groep Loncke, uw expert in schoorstenen

schoorsteenveger

Zoekt u een schoorsteenveger voor het jaarlijks reinigen van uw schoorsteen? Groep Loncke in Tollembeek staat bekend om op een uiterst klantvriendelijke en efficiënte wijze in te staan voor het reinigen van schoorstenen. Bij ons bent u zeker van een kwalitatieve schoorsteenreiniging. Hierbij werken we steeds op afroeping en zullen we u nooit dure onderhoudscontracten trachten aan te smeren, daar kunt u van op aan. We stellen ons flexibel op en stellen nadien een attest op voor uw brandverzekeraar. We gaan niet verder dan nodig is en zullen niet nodeloos op het dak klauteren, terwijl u altijd zeker bent van een kwalitatieve reiniging.

Schoorsteenvegen

Schoorsteenwerken in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Henegouwen

Groep Loncke is eveneens uw expert voor diverse schoorsteenwerken. Denk bijvoorbeeld aan het tuberen van uw bestaande schouw of aan het plaatsen van een volledig nieuwe schoorsteen. Daarnaast staan we ook paraat voor herstellingen en denken we graag met u mee, ook wanneer u kiest voor een van onze (inbouw)kachels. Wij komen steeds ter plaatse om alles op te meten en informeren u grondig. U krijgt ook altijd een duidelijke offerte voorgeschoteld zonder dat u onaangename verrassingen hoeft te vrezen. De familie Loncke houdt hierbij steeds een oogje in het zeil om een kwalitatieve uitvoering van de werken te garanderen.

Schoorsteenwerken

Snelle hersteldienst voor uw schoorsteen

Schoorsteenvegen gebeurt in principe steeds op afspraak. Indien u echter vreest dat uw veiligheid in het gedrang komt of indien u in de koude komt te zitten, kunt u natuurlijk rekenen op onze extra snelle spoedhersteldienst. Wij geven u telefonisch alvast een aantal instructies mee en komen indien nodig binnen de 24 uur bij u ter plaatse.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE

of een vrijblijvende offerte.

bottom of page